Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Webmaster

Webmaster eli sivuston ylläpitäjä; kaiken pahan alku ja juuri, jota ilman juuri tätä sivustoa ei olisi olemassakaan. Millainen ihminen hän oikein sitten on? Tässä osiossa on kerrottu jotain tietoa hänestä mutta jos tahdot tietää jotain lisää, niin ainahan saa vieraskirjassa kysyä. Kaikkeen en kuitenkaan lupaa vastata jos se menee liian henkilökohtaiseksi.

 

:: Nimi: *Sensuroitua*
:: Nettinimi: Hiroyuki Yuuka
:: Kutsutaan: Yuuka | Yuu-chan | Yuuka-chan | Yuuliini
:: Ikä: 30
:: Syntynyt: 22.7 
:: Horoskooppi: Rapu, kiinalaisessa Lohikäärme
:: Pituus & paino: 174cm ja *sensuroitua*
:: Hiukset: Olkapäille ylettyvät mustat hiukset, joissa on vaaleampia raitoja
:: Silmät: Siniharmaat
:: Kengän koko: 40-41 kengän tyylistä riippue

Näin vapaasti kertoen olen tällainen nuorehko, täysin tärähtänyt naisen köntys, joka on pyörinyt pokemoneiden sekä animen parissa alle kouluikäisestä tytöstä lähtien. Mangaan olen tutustunut myöhemmin mutta sitäkin on tullut kerättyä jo aikamoinen kokoelma. Pokemonia minulla ei vielä mangana ole kuin ensimmäinen kirja mutta nyt kun sitäkin on alettu suomentamaan, niin varmasti kerään jokaisen suomennetun pokemon mangan minkä vain käsiini saan. 

Vapaa-ajallani teen kaiken sen animen, mangan ja netissä olon lisäksi käsitöitä ja kirjoittelen tarinoita. Minulla todettiin vakavamman puoleinen munuaissairaus, jonka takia jouduin aikamoiseen sairaalapyöritykseen. Käytyäni kolmisen vuotta dialyysihoidoissa sain uuden munuaisen tuossa 2018 vuoden maaliskuussa. Sen jälkeen sairaalassa käynnit ovat vähentyneet huomattavasti mutta joudun silti käymään siellä säännöllisesti, jotta hylkimisenestoon tarkoitettu lääkitys saadaan kohdalleen.

Persoonani on varsin omalaatuinen ja moni ei välttämättä aina ymmärrä vitsejä, joita yritän kertoa. Monen mielestä jutuissani ei ole päätä saatikka sitten häntää ja sisältökin on niin sekavaa, ettei sitä saa poikki edes kirveellä. Siltikin moni on sanonut minun olevan hauskaa seuraa. Saatan olla hyvin hiljainen ja ujo aluksi ennen kuin minuun tutustuu. Kunhan minut kuitenkin oppii tuntemaan, niin minusta tulee puhelias ja avautunut. 

Jos tahdot kysyä jotain, niin kysy vaan. En minä purematta niele; ehkä. 

 

©2019 Akarui Mirai - suntuubi.com